Parking senzori


Parking senzori COBRA


Naš asortiman zadnjih senzora za parkiranje pomaže da se parkiranje unazad znatno olakša. Nudimo podudaranje boja sa vašim vozilom i profesionalnu ugradnju kako biste vašem vozilu dali najbolju završnu obradu.

COBRA ponuda

Parking senzori STEELMATE


Steelmate Automotive (UK) Ltd su jedini britanski agenti proizvoda sa robnom markom Steelmate Co. Ltd i imaju podršku i posvećenost jednog od najvećih proizvođača i tržišnih lidera u Kini.

STEELMATE ponuda

Parking senzori VALEO


Valeo nudi širok spektar naprednih rešenja za pomoć pri parkiranju (parking senzora) kako bi vam pomogli da iskoristite najnovije inovacije i bezbedno parkirate svoje vozilo.

VALEO ponuda

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Generalni distributer za ABLOY i MUL-T-LOCK auto zaštitu.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se