O nama - Guardian protec

Guardian protec d.o.o. i ASSA ABLOY 10 godina sa vama!


Guardian Protec d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom auto sigurnosnih sistema najnovije generacije.


20 godina iskustva u oblasti zaštite vozila, kao i 10 godina uspešne saradnje sa renomiranom svetskom kompanijom ASSA ABLOY, firma Guardian protec d.o.o. podigla je stepen sigurnosti i zaštite vozila od krađe na najviši nivo, kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu.

Firma Guardian protec d.o.o. je osnovana sa ciljem da u kooperaciji sa najjačom svetskom kompanijom u oblasti sigurnosnih brava ASSA ABLOY, po prvi put na tržište izbaci auto sigurnosne sisteme sa profilima brava namenski konstruisanim za oblast auto zaštita.

Brave ABLOY PROTEC i MUL-T-LOCK sa globalnim patentima na svetskom nivou su zamenile već postojuce brave razlicitih proizvođača kojima su patenti istekli pa su masovnom proizvodnjom preplavile tržišta. U tom smislu u svetu su po prvi put predstavljeni novi profile najjaće svetske kompanije u oblasti sigurnosnih brava namenski konstruisani za auto industriju.

Kao dokaz uspešne saradnje kompanije ASSA ABLOY i firme Guardian protec d.o.o stoji i činjenica da kompanija ASSA ABLOY na svetskim sajmovima po prvi put predstavlja i profile brava sa globalnim patentom koje će se koristiti u auto industriji, a firma Guardian protec d.o.o. postaje GENERALNI DISTRIBUTER tih brava u oblasti auto sigurnosnih sistema.


  • SIGURNOST - POUZDANOST - JEDNOSTAVNOST
  • SIGURNOST - ABLOY PROTEC I MUL-T-LOCK INDUSTRIJSKE BRAVE SA GLOBALNIM PATENTIMA
  • POUZDANOST - DOŽIVOTNA GARANCIJA
  • JEDNOSTAVNOST - LAKOĆA UPOTREBE

Auto sigurnosni sistem IGLA – KLIN ZA VOLAN ABLOY sa industrijskom bravom kompanije ASSA ABLOY i globalnim patentom.

Auto sigurnosni system IGLA- KLIN ZA VOLAN MUL-T LOCK sa industrijskom bravom kompanije ASSA ABLOY i globalnim patentom.


Guardian Usluge

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Zaštita bez konkurencije, sigurnost bez kompromisa.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se