Galerija ABLOY

Sigurnosna brava poslednje generacije konstruisana i izrađena namenski za sigurnosni uređaj klin za volan – igla ABLOY kompanije ASSA ABLOY, podiže sigurnosni sitem na najviši stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava. Brava se sastoji od specijalno konstruisanih diskova koji se nalaze unutar nje i koji su međusobno fizički razdvojeni. Svaki disk se rotira zasebno tako da je nemoguće razbušivati bravu bilo kakvom bušilicom, a ABLOY je jedina brava u svetu za koju je ocenjeno da trenutno ne postoji kalauz ključ za otvaranje.

Galerija MUL-T-LOCK

Klin - Igla za volan MUL-T-LOCK, namenjen je sprečavanju krađe vozila, postavljanjem direkto na vreteno volana.

Prilikom montaže MUL-T-LOCK klin igle za volan ne narušavaju se fabričke karakteristike automobila, bez ozbira na pomeranja volana po dubini i visini.

Galerija izmeštanje OBD konektor

Ovim vidom zaštite onemogućujemo lopova da se konektuje na kompjuter automobila i ugasi fabricke zaštite, najčešće, imobilajzer kontakt brave, poznatije kao kodirani ključ, a zatim lomilicom ili prostim spajanjem kablova upali vozilo.

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Zaštita bez konkurencije, sigurnost bez kompromisa.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se