Auto alarmi


Auto alarm PANDORA


PANDORA

Odeljenje za istraživanje i razvoj Pandore sastoji se od najboljih inženjera, programera i dizajnera koje rusko obrazovanje može da ponudi, kako mladim tako i starijim ljudima, oni kombiniraju tradicionalno pouzdan sovjetski inženjering sa vrhunskom tehnologijom za izradu genijalnog elektronskog dizajna.

PANDORA ponuda

Auto alarm COBRA - Vodafone


COBRA - Vodafone

Partnerstvo sa svim najvećim proizvođačima vozila na tlu Evrope i Azije, omogućilo je kompaniji Cobra da razvije rešenja za zaštitu od krađe za sva najpoznatija vozila, kao originalnu opremu. Treba istaći i da je kompanija Cobra obezbedila da se njeni uređaji mogu montirati kako na vozila sa originalnim daljinskim upravljačem, tako i na ona koja ga ne poseduju.

COBRA ponuda

Auto alarm KEETEC


KEETEC

Jedna od najvećih prednosti KEETEC proizvoda je tim ljudi koji stalno prati razvoj vozila i potrebe tržišta, i informacije koje ugradimo u razvoj novih, modernih proizvoda tačno u skladu sa potrebama naših kupaca. To omogućava lako i brzo korišćenje proizvoda ove marke, čak i na najnovijim vozilima.

KEETEC ponuda

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Zaštita bez konkurencije, sigurnost bez kompromisa.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se