Mehanička zaštita vozila


Klin - Igla za volan ABLOY Protec


Autosigurnosni sistem ABLOY Protec je mehanička zaštita u vidu klina koja se postavlja na upravljački deo vozila (vreteno volana).

Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Postavljeni uređaj zauzima ergonomski pololožaj u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Sama završna obrada i izgled uređaja u potpunosti su estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.

Saznajte više ABLOY

Klin - Igla za volan MUL-T-LOCK


Klin - Igla za volan MUL-T-LOCK, namenjen je sprečavanju krađe vozila, postavljanjem direkto na vreteno volana.

Prilikom montaže MUL-T-LOCK klin igle za volan ne narušavaju se fabričke karakteristike automobila, bez ozbira na pomeranja volana po dubini i visini.

Teleskopske funkcije volana ostaju nepromenjene.

Saznajte više MUL-T-LOCK

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Zaštita bez konkurencije, sigurnost bez kompromisa.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se