Mehanička zaštita vozila

Klin - Igla za volan ABLOY Protec


Autosigurnosni sistem ABLOY Protec je mehanička zaštita u vidu klina koja se postavlja na upravljački deo vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Postavljeni uređaj zauzima ergonomski pololožaj u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Sama završna obrada i izgled uređaja u potpunosti su estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.

abloy-guardian-protec-key

ABLOY Protec igla - klin za volan

Sigurnosna brava poslednje generacije konstruisana i izrađena namenski za sigurnosni uređaj klin za volan – igla ABLOY Protec kompanije ASSA ABLOY, podiže sigurnosni sitem na najviši stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava. Brava se sastoji od specijalno konstruisanih diskova koji se nalaze unutar nje i koji su međusobno fizički razdvojeni. Svaki disk se rotira zasebno tako da je nemoguće razbušivati bravu bilo kakvom bušilicom, a ABLOY Protec je jedina brava u svetu za koju je ocenjeno da trenutno ne postoji kalauz ključ za otvaranje.

Mehanička zaštita vozila ABLOY Protec, Klin - Igla za volan, postavlja se na vreteno volana, odlikuje ga ergonomski položaj u odnosu na korisnika, jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje), dok su završna obrada i izgled u potpunosti estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.

Guardian usluge

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Zaštita bez konkurencije, sigurnost bez kompromisa.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se