Mehanička zaštita vozila

Klin - Igla za volan MUL-T-LOCK


Klin - Igla za volan MUL-T-LOCK, namenjen je sprečavanju krađe vozila, postavljanjem direkto na vreteno volana.

Prilikom montaže MUL-T-LOCK klin igle za volan ne narušavaju se fabričke karakteristike automobila, bez ozbira na pomeranja volana po dubini i visini. Teleskopske funkcije volana ostaju nepromenjene.

Ugrađeni sigurnosni uređaj zauzima ergonomski položaj u odnosu na vozača, što omogućava lako i jednostavno korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Završna obrada, izgled brave i montaža same brave potpuno su uklopljeni u enterijer automobila.

mul-t-lock-key

MUL-T-LOCK igla - klin za volan

MUL-T-LOCK brava je izrađena od najtvrđeg kaljenog čelika. Bravu je nemoguće preseći, polomiti ili uništiti termičkom obradom! MUL-T-LOCK je u potpunosti otporan na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice).

Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi, novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (isključivo uz magnetnu karticu i ličnu kartu).

Novi interaktivni ključ je patentiran, tako da ga drugi proizvođači ne smeju kopirati.

MUL-T-LOCK ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem, koji daje izuzetno veliki broj kombinacija (više miliona). Dizajn isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućava bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. U samom ključu nalazi se magnetni dodatak, čime se onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.

Zatražite ponudu za naše proizvode

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštite i saradnjom sa vodećom svetskom kompanijama u oblasti auto sigurnos u ponudi imamo: Klin za volan, OBD zaštitu, Alarmne sisteme i parking senzore.
Pošaljite upit

Naši klijenti

Upoznajte neke od naših klijenta. Guardian Protec mehaničku zaštitu Igla – klin za volan ABLOY, MUL-T-LOCK, auto alarmi (Cobra, Keetec i Pandora) u proteklih 10 godina smo obezbedili preko 15.000 vozila.

Zaštita bez konkurencije, sigurnost bez kompromisa.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se