O NAMA

 

 

„Guardian protec doo“ je firma koja se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom auto sigurnosnih sistema najnovije generacije.
Dugogodišnjim iskustvom u oblasti auto zaštita i saradnjom sa vodecom svetskom kompanijom u oblasti auto sigurnosnih brava i cilindara ASSA ABLOY pretstavljamo vam auto sigurnosni sistem poslednje generacije sa jedinom neprobojnom Abloy protec neprobojnom bravom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autosigurnosni sistem IGLA – KLIN  ZA VOLAN ABLOY je mehanicka zastita  koja se postavlja na upravljacki deo vozila (vreteno volana ). Prilikom montaze sistema ne narusavaju fabricke karakteristike samog vozila . Postavljeni uredjaj zauzima ergonomski pololozaj (polozaj koji je veoma povoljan za korisnika )u odnosu na korisnika , sto mu omogucava jednostavno i brzo koriscenje (otkljucavanje i zakljucavanje), a sama zavrsna obrada i izgled uredjaja su u potpunosti estetski usaglaseni sa enterijerom automobila.

 

 

 

 

Materijali od kojih je sigurnosni uredjaj izradjen , garantuju cvrstocu, postojanost, pouzdanost i neogranicen vek trajanja samog uredjaja. Sigurnosna brava poslednje generacije konsrtuisana i izradjena namenski od strane finske kompanije ASSA ABLOY , podize sigurnosni sistem Guardian Protec na najvisi ( peti ) stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava. Brava se sastoji od specijalno konstruisanih diskova koji se nalaze unutar nje i koji su medjusobno fizicki razdvojeni. Svaki disk se rotira zasebno tako da je nemoguce razbusivati bravu  bilo kakvom busilicom , a Abloy  je jedina brava u svetu za koju je ocenjeno da trenutno ne postoji kalauz kluc za otvaranje ,iz tog razloga globalni patent za bravu Abloy  vazi do 2027. god. U sastav sigurnosne brave ulaze dva kod kljuca i licna I.D. kod kartica , sa podacima vlasnika vozila , koja garantuje nemogucnost kopiranja kljuceva niti izradu bez zastitnog koda i licnog prisustva vlasnika vozila . Za sve gore navedeno firma GUARDIAN PROTEC Doo poseduje i odgovarajuce sertifikate i ateste.

 

 

 

SIGURNOST, POUZDANOST, JEDNOSTAVNOST

SIGURNOST – ABLOY PROTEC BRAVA

POUZDANOST – DOZIVOTNA GARANCIJA

JEDNOSTAVNOST – LAKOĆA UPOTREBE

Comments are closed